«Μεταμόρφωση» επαγγελματικής στέγης

Posted in Blog

Ένα εμπορικό κατάστημα που παρέμενε για περισσότερα από 10 χρόνια ξενοίκιαστο, ήταν η αφορμή για να απευθυνθεί η ιδιοκτήτρια σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, ζητώντας τον επανασχεδιασμό της όψης του ισογείου.

 

Το έργο ανέλαβε το studio LILA architect+designer, όπου με αποφασιστικές διορθωτικές κινήσεις μεταμόρφωσε την όψη του χώρου.

ανακαίνιση καταστήματος
ανακαίνιση καταστήματος - 2

Αντικαταστάθηκε η μεγάλη περιμετρική τζαμαρία από τοιχοποιία με παράθυρα, υποχωρώντας στην γωνία του κτηρίου, για την δημιουργία ενός παρτεριού που δείχνει όμορφο τόσο από μέσα, όσο και από έξω.

Επιπλέον, δημιουργήθηκε μια κλειστή θέση στάθμευσης στον πρότεινος ενιαίο χώρο του μαγαζιού, για τις ανάγκες της ιδιοκτήτριας, ενώ και η κεντρική είσοδος της πολυκατοικίας άλλαξε ύφος, διατηρώντας την κλασσικότητα της εποχής κατασκευής της.

ανακαίνιση καταστήματος - 4
ανακαίνιση καταστήματος - 5

Το αποτέλεσμα ήταν να ενοικιαστεί οο χώρος του νέου γραφείου λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού, ξεκινώντας άμεσα την απόσβεση του κόστους των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν.

ανακαίνιση καταστήματος - 6

 
 
 
 
 
Διάδωσέ το

Χαμόγελο του Παιδιού

banner bottom

Η Εφαρμογή

banner bottom

Φόρμα Επικοινωνίας