Το Open Coffee Thessaloniki ανοίγει τη νέα σεζόν με την 44η συνάντησή του. Όπως πάντα, σας περιμένουμε την 3η Τρίτη του μήνα (17 Σεπτεμβρίου 2013) στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η θεματική της συνάντησης σχετίζεται με την εφαρμοσμένη έρευνα.Η MichanikosApps αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία των συναντήσεων των Open Coffee και τη συμβολή αυτών σε κάθε νεο startup, σας δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ζωντανά, μέσα από το LiveStreaminig κανάλι μας. Συντονιστείτε την Τρίτη στις 19:30 ή δείτε την εκδήλωση μαγνητοσκοπημένη στο YouTube/MichanikosApps.
Ομιλίες:
- O Δημήτρης Μανδηλιωτης, φοιτητής του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών του Α.Π.Θ. μας μιλά για την Symbiosis, μια ομάδα που ξεκίνησε σαν παρέα φοιτητών με στόχευση σε εφαρμογές που υποβοηθούν άτομα με Alzheimer.
- Ο Γιάννης Σαχσαμάνογλου, μας παρουσιάζει τη Mezolift, μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται στην παραγωγή του πρώτου ηλιακού ανελκυστήρα.
- Ο Πάρις Κασιδιάρης και η SourceLair επιστρέφουν στο Open Coffee Thessaloniki για να μας μιλήσουν για την πρόοδό τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
Σύντομες παρουσιάσεις
- Ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα μας μιλά για τον διαγωνισμό “i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία” που φέτος πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, καθώς και για τη συνεργασία με τον διαγωνισμό καινοτομίας του ΑΠΘ του οποίου οι νικητές προκρίνονται, αν το επιθυμούν, στη Β’ φάση του i-bank.
Διαδικαστικά:
- Μαζευόμαστε κατά τις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
- Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
- Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
- Facebook event εδώ.