Δείτε αύριο ζωντανά μέσω του LiveStreaming καναλιού της MichanikosApps την Ημερίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ με θέμα: Οι τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή Δημοσίων Έργων:Προβλήματα – Προτάσεις – Προοπτικές

Tο Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ., σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μελετητών Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την Πέμπτη 23.5.2013, ώρα 18:00, ημερίδα με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή Δημοσίων Έργων: Προβλήματα – Προτάσεις – Προοπτικές»,στο Αμφιθέατρο του κτιρίου του Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση και ανάδειξη των προβλημάτων εφαρμογής του θεσμικού πλαισίου παραγωγή Δημοσίων Έργων, τα οποία διογκώθηκαν την τελευταία διετία, μετά την κατάργηση του κάτω ορίου των εκπτώσεων, καθώς και η διαμόρφωση προτάσεων για την αντιμετώπισή τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε με κ. Β. Εβρένογλου τηλ. 2310883146, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

«Τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή δημοσίων έργων: Προβλήματα – Προτάσεις – Προοπτικές»

  • Χαιρετισμοί

Τ. Κονακλίδης, Πρόεδρος Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ.

Κ. Μακέδος, εκπρόσωπος Τ.Ε.Ε.

Σ. Σιμόπουλος, Γ.Γ. Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

  • Εισηγήσεις Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ. – Σ.ΜΕ.Δ.Ε.ΚΕ.Μ.

«Προβλήματα στην εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου ανάθεσης και εκτέλεσης συμβάσεων δημοσίων έργων», Μ. Γρηγοριάδου, Πρόεδρος Μ.Ε. Επαγγελματικών Θεμάτων Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ.

«Επιπτώσεις από την απελευθέρωση των εκπτώσεων στον χώρο των μελετών δημοσίων έργων», Α. Τοκατλίδης, Πρόεδρος Σ.ΜΕ.Δ.Ε.ΚΕ.Μ.

  • Παρεμβάσεις φορέων

Εκπρόσωπος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ.Μ.

Εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εκπρόσωπος ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Εκπρόσωπος Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Θ. & Κ.Μ.

Εκπρόσωπος Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.,

Εκπρόσωπος ΜΟ.ΠΑ.ΔΙ.Σ.

  • Συζήτηση-συμπεράσματα.