Η τελευταία συνάντηση του Open Coffee στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Τρίτη 21 Μαΐου στις 19:00. Η συνάντηση του Μαΐου συνδιοργανώνεται με την ομάδα του Creativity FOR.TH. και έχει θεματική την επιχειρηματικότητα στον κλάδο των δημιουργικών επαγγελμάτων. Για όσους βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά, η MichanikosApps σας δίνει αυτή τη δυνατότητα μέσα από το LiveStreaming κανάλι μας.

Workshop:

Κάθε προϊόν ή υπηρεσία έχει ανάγκη από branding και στρατηγική επικοινωνίας. Εσείς πόσο καλά προωθείτε τα δικά σας;

  • Η Ήρα Κατσούδα, ιδρύτρια της FullBattery, μας παρουσιάζει συμβουλές και καλές πρακτικές που οδηγούν σε αποτελεσματικό branding των προϊόντων και υπηρεσίων μας.
  • Ο Κώστας Χουσιάδης, ιδρυτής της WebItNow, μοιράζεται μαζί μας tips και tricks για εύστοχη και αποτελεσματική επικοινωνία του brand μας στην αγορά με χρήση των νέων τεχνολογιών.

Ομιλητές:

  • Ο Θεόδωρος Ακριτίδης, συνιδρυτής της Minotaur Digital Arts (MDA), γνωστή για την συνεργασία της με τη σειρά της ΕΡΤ Animated Φιλόσοφοι, θα παρουσιάσει την πορεία της εταιρίας, καθώς και τον πιλότο μιας κινηματογραφικής ταινίας, αναλύοντας τις διαδικασίες που απαιτούνται για παραγωγές τέτοιου βελινεκούς και πως η ελληνική πραγματικότητα επιρεάζει τέτοιου είδους projects.
  • Οι Designers United (Δημήτρης Κολιαδήμας – Δημήτρης Παπάζογλου), παρουσιάζουν μέρος της δουλειάς που εχουν υλοποιήσει, από την θεωρία έως την πράξη. Εκτός από ελληνικές συνεργασίες, οι Designers United έχουν υποστηρίξει ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Volvo Car Corporation στη Σουηδία, η Volvo Ocean Race και η Euroleague Basketball στην Ισπανία.

Σύντομες παρουσιάσεις:

  • Ο Αλκιβιάδης  Σακελλαρίδης, ίδρυτικό μέλος της κατασκευαστικής εταιρίας με έμφαση στην ανάπτυξη τουριστικών ακινήτων, Polydomiki, μας μιλάει για κινήσεις εξωστρέφειας που χρειάστηκε να κάνει στο επάγγελμά του, δεδομένης της συρίκνωσης της αγοράς, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας φαινομενικής real time & on-line πλατφόρμας αρχιτεκτονικών-κατασκευαστικών υπηρεσιών.
  • Ο Χρήστος Κύρου μας παρουσιάζει το ΜΑΚΕ, έναν υπό διαμόρφωση χώρο που στοχεύει στο να διαθέτει μηχανήματα για designs, prototypes και DIY στο κέντρο της πόλης και χώρο εργασίας για επαγγελματίες του δημιουργικού χώρου.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης σύντομη παρουσίαση του Creativity FOR.TH. το οποίο και ευχαριστούμε για την βοήθεια στην διοργάνωση της συνάντησης.

Διαδικαστικά:

  • Μαζευόμαστε κατά τις 18.30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
  • Στις 19.00 ξεκινά το workshop.
  • Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Facebook event εδώ.


Δείτε το προηγούμενο OpenCoffee Thessalonikis(Απριλίου)
μέσα από το YouTube κανάλι μας.